Vitamin Shaklee Kegemaran Saya Untuk Tingkatkan Imunisasi Badan

Semua dah tahu bila saya mula sakit hari tu kan? Rasa rasanya dari hari Khamis lepas, tak tentu arah saya dibuatnya. Tak tahu lah perasaan ni cuma saya seorang, atau awak pun sama? Bila Sistem Imunisasi Badan Rendah badan mula rasa tak sedap. Makan tak lalu, semua serba tak kena. Buat benda mudah pun terkial kial. Rasa lemah longlai, serupa kain buruk di dapur. Tak seronok langsung dan pelan pelan kita dah mula rasa tak syok. Semua benda kita buat rasa lembab dan tak produktif. Masa tu mula lah nak marah kat diri sendiri. Dah kenapa nak sakit bersungguh. Baru nak menyesal dok skip supplements siap bagi alasan tak sempat. Ha, padan muka sendiri lah tanggung.

Apakah Kelebihan ESP Shaklee?

Macamana nak dapat kulit cantik? Apa nak buat untuk kulit muka halus dan mulus? Pakai mekap ke? Aduh. Nak kena siap sejam awal lah setiap hari nak keluar kalau gitu ye dok? Letih lah camtu. Lagi letih kalau ada impromptu atau adhoc meeting, pengsan lah nak laju laju nak siap siap nak keluar kan? Macamana eh?

Rahsia Peria Katak Untuk Pesakit Kencing Manis

Tahu tak apa makanan feveret saya bila bila saya rasa nak acah acah enjoy “calorie fest”? Pesta kalori. Nak makan macam macam bagai nak gila? Lupakan diet dan makanan sihat buat beberapa jam? Haaa… mestilah nasi mamak! Yum yum okeh? Sangat menyelerakan! Tapi toksah lah gatai nak makan hari hari. Memang badan kau bulat macam bola EPL, toksah kalut nak bising sana sini. Sekali sekala takpe lah. Awak semua syok tak dengan nasi mamak? Atau sometimes orang panggil nasi kandaq!

Beli Produk Shaklee Online

Membeli Belah Secara Online macam dah jadi trend orang kita terutamanya untuk generasi muda zaman sekarang. Tak kisah lah samada barang dapur ke, pakaian ke, tudung ke, alat eletronik ke atau apa sahaja yang memerlukan kita ke kedai dan membuat pembelian. Saya pun ada sediakan servis untuk Beli Produk Shaklee Online. Sekarang ni; nak beli vitamins dan supplements Shaklee, hanya perlu konsisten untuk klik tetikus (mouse) awak tu dan eh eh, 1-2 hari je posmen pun terus hantar barang ke rumah. Mudahnya!

Shaklee Business Leaders Conference 2017 Sangat Best Dan Ohsem!

Baru nak masuk 4 bulan lepas mula Bisnes Online Shaklee, syukur Alhamdulillah saya berpeluang untuk join Shaklee Business Leaders Conference 2017. Dah lah event ni is by invitation only. Sebab yang hanya effective Supervisors and above (Business Leaders dalam Bisnes Shaklee) sahaja yang layak untuk dapat special invitation dari Shaklee untuk join event ni! Hoih! Aura positif dia, serius! Sangat melimpah ruah sebab Roger Barnett datang sekali sempena Shaklee Business Leaders Conference 2017 ni, tahu tak? So, boleh bayangkan tak perasaan bilis yang baru nak belajar berenang kat lautan dalam boleh jumpa dengan ikan ikan besar? Perasaan tu? Priceless!