Kenapa Kita WAJIB Jaga Kesihatan Sejak Dari Awal Usia?

Awak. Awak pernah terpikir tak, nanti dah tua tua nanti apa nak jadi kat diri kita sendiri? Yelah kan, sekarang kita semua kuat lagi. Lelaju je boleh berdessupppp sana sini bila nak kena pi merata tempat. Kejap kejappp, capai kunci kereta dan meluncur laju kat highway, rilek gittew je kannn? 

Tapi, inshaALLAH diizinkan Tuhan kita capai umur 60-70an gittew, apa jadi kat kita ni? Larat ke nak buat itu ini? Toksah amik age gap jauhhh gittew lah. Kata lahh dapat reach umur 50-60an camtu. Kuat lagi ke kita time tu? Ke kena sorong atas kerusi roda je all the time? Terketar ketar tangan nak capai gelas kopi pekat kita atas meja tu? 


Atau awak nak rasa syiokkk sebab walaupun dah menjangkau usia seperti pokok jati atau chengal yang tinggi kualitinya; tapi masih mampu pi jogging pagi pagi kat tasik dan badan sihat, cergas dan kedutan pun barely there sebab awak jaga kesihatan dari awal? 

Yang mana agaknya pilihan di hati? 

Jus Anggur Resveratrol Shaklee Mampu Cegah Nyanyuk

Cik Lisa dah pot pet hari tu kannn pasal nyanyuk? Pasal possibility untuk seseorang tu jadi nyanyuk awal dari sepatutnya tu ada bila adanya radikal bebas berlebihan dalam badan kan? Ingat tak? 

Sebab tu Cik Lisa suggest untuk amik Vivix sebagai supplement harian sebab Vivix ada anti-oksidan yang tinggi yang mampu nak kawal radikal bebas berlebihan tu. Hari tu Cik Lisa tulis di Cegah Nyanyuk Dan Cepat Lupa Dengan VIVIX Shaklee


Selama ni Cik Lisa dah banyakkkk kali cerita pasal kebaikan Vivix ni kat awak betul tak? Betapa Vivix ni ohsem sebab kandungan resveratrol yang ada tu kannn? Semua ada; anti-penuaan, mampu cegah kanser dari fasa permulaan, cepat sembuhkan luka jadi baik untuk pesakit kencing manis dan macam macam lagi lah!

Tapi kali ni Cik Lisa nak ulas lagi tentang nyanyuk, atau nama lain yang dikenali sebagai Alzheimer.

Nak tahu tak?

Set Detox Shaklee: Awas Dengan Kesan Sampingan Yang Melampau!

Seronokk kaannn rasa bila badan dah selim melimmm so bila beli baju elok je tersarung part lengan dua belah tuu dan takde lah nak rasa ketat, sendat dan tak selesa sepanjang hari? Dan bila pakai baju kurung, kat depan tu rata je rasa dan takde lah timbunan bukit kecil kat perut tu. 

Sebab tetibe perut gedik gedik manjaa kekonon nak turut sama membuncit walaupun bukan isteri kepada sesapa ataupun mommy anak tiga? 

Lagi rasa gembira sesangat bila kulit muka pun dah tak kusam lagi tapi siap berseri seri. Sampai nak cari sebutir jerawat pun kena berkali kali telek muka kat cermin sebab believe it or not semua pun dah lenyap selama lamanyaaaa! 


Makin lama, makin Cik Lisa senyum meleret tahu ke kenapa? Awak nak tahu ke tidak ni? Nak tahu tak? Nak tahu tak? Eh. Cik Lisa nak kongsi cerita ni. Cerita syokkk ni tawww sebab sambil Cik Lisa menaip sambil tu jugak Cik Lisa sengihhh ke telinga. 

Bagai dunia ini ‘ana’ yanggg punyaaa! Ceeewahhhh! Eh, apakah? 

3 Kelebihan Daftar Shaklee Online Dengan Saya Dari Group Superstars Shaklee

Bina Bisnes Online Shaklee perlukan modal yang sangat rendah, tahu tak? Kurang dari seratus ringgit tawww! Murahh nauuu kan? Rata rata Bisnes Online yang lain, sekurang kurangnya modal mesti nak at least lah, dalam RM200 gittew kannn?


Risiko untuk Bisnes Shaklee ni paling minimal, sebab Shaklee kan dah buat siap siap Landmark Study bertahun tahun nak pastikaan vitamins dan supplement yang dihasilkan tu selamat nak diambil oleh pengguna penggunanya. 

Kalau Daftar Jadi Ahli Shaklee Cik Lisa; sama ada awak jadi customer berdaftar dengan Cik Lisa ataupun Daftar Jadi  Ahli Shaklee untuk berbisnes.

Apa kelebihan jadi anak bisnes Cik Lisa?

3 Tips Mudah Mula Bisnes Yang Kita Mungkin Terlepas Pandang

Minggu ni, Cik Lisa betul betul excited. Sengih sampai ke telinga. Sebab macam macam benda berlaku. Betul lah orang cerita selama ni. Alah, yang Cik Lisa tak rajin nak percaya sangat tu. Especially, dedolu zaman Cik Lisa muda remaja. Waktu belum Daftar Jadi Ahli Shaklee, apatah lagi tahu tentang Bisnes Online Shaklee kan. 

Cerita yang mana? Tajuk apa? Tentang siapa?