3 Tips Memilih Bisnes Sebagai Side Income

Side income? Wang tambahan? Kerja sampingan untuk duit lebih bulanan? Kenapa kita perlukan side income? Tak cukup ke dengan gaji tetap bulanan yang kita dapat tu? 

Jom Beli Shaklee Online

Trend sekarang ialah untuk beli apa apa melalui transaksi online. Best kan? Tak perlu nak pakai cantik cantik, mekap ke, gosok tudung, siapkan anak anak, buat susu anak, etc. Sebab tu ramai syok guna kad debit/kredit dan tekan tekan terus “BUY NOW”. Untung lah awak, sebab sekarang pun dah ada kemudahan untuk Beli Shaklee Online.

Menyewa Atau Membeli Rumah: Mana Yang Lebih Baik?

Adakah rumah / tempat tinggal wajar dimiliki atau menyewa lebih baik? Soalan ni mesti jadi tanda tanya untuk setiap orang kan? Asalkan seseorang tu jenis yang tahu apa dia nak, ini takkan jadi masalah lah. Tapi, bergantung jugak pada kadar pendapatan yang dia ada kan? Sebab ada ke orang mampu beli rumah, terutamanya kat bandar bandar besar ni… dengan helaian daun semata mata? 

Tips Cantik Hari Ini - 7 Tips Memilih Skincare Yang Terbaik

Kali ni, saya pok pek TIPS CANTIK untuk awak semua pilih skincare yang terbaik dengan terperinci, ewahhhh!!! Hihi… Semoga terhibur!


7 Tips Memilih Skincare Yang Terbaik

Nampak tak susah, tapi tak lah nak mudah. Bila salah pilih produk, menangis tak berlagu lah lepas tu. Wajah. Looks. Rupa. Penting ke tidak? Mesti lah penting. Sebab apa apa pun, orang nampak muka kita. Yang berniqab pun, sama jugak. Kita jangan assume mereka tu dah selamat. Sama jugak, bila mereka balik ahli keluarga yang mana tak perlu berniqab? Ha, sama jugak lah kan? Akan alami masalah sama macam kita semua ni jugak lah! Haih. Bukan lah nak kena CANTIK selalu, tapi kena lah make sure muka kita tak lah meloyakan sesiapa yang tengok, betul tak? Tapi, kalau salah pilih skincare… muka berkerutu dan jerawat bersepah? Hoih! Pengsan lah. Macamana?